Wie ben ik

Nadat ik mijn studie Personeel & Arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond ben ik als personeelsadviseur bij een grote horecagroothandel met vestigingen in Noord- en Zuid-Holland gaan werken. Voor internet moest je nog inbellen, laat staan online boekhouden, dus het meeste ging nog op papier.  Hier heb ik meegewerkt aan de loonadministratie en mijn vakdiploma behaald.

Na een aantal jaar ben ik begonnen bij de grootste kruidenier van Nederland, bij hun dochteronderneming met slijterijen in heel Nederland. Ik heb daar 10 jaar in loondienst gewerkt, als personeelsadviseur en als leidinggevende van de winkels in Noord-Holland. Daar heb ik geleerd om aan de juiste knoppen te draaien zodat je de grootste winstgevendheid krijgt. Uiteindelijk heb ik afscheid genomen omdat ik erachter te wilde komen wat mijn passie nou werkelijk is.

Ik heb inmiddels de benodigde diploma’s en certificaten behaald en heb ik de boekhouding in praktijk gebracht bij een tweetal bedrijven. Nu ben ik mijn bedrijf Kleine Dam Administraties gestart. Een eenmanszaak waarbij ik transparantie, praktisch werken en resultaatgerichtheid het belangrijkst vind.

judith oudhuis administratie boekhouding de rijp
Judith Oudhuis